Καυστήρες Pellet

Καυστήρες Pellet levitas_pellet

Καυστήρες Pellet kafstiras_ofire-Ε+

Καυστήρες Pellet kafstiras_Ecofire-E1

Καυστήρες Pellet controller

levitas_pelletΚαυστήρας pellet με λέβητα 40KW

Πλεονεκτήματα Λέβητα:

 • Υψηλή απόδοση > 90%
 • Αυτόματη ανάφλεξη
 • Μηχανισμός καθαρισμού
 • Κινητή σχάρα
 • Κεραμική εστία
 • Ρυθμιστής με οθόνη γραφικών
 • Αντλία ελέγχου κεντρικής θέρμανσης και κυκλοφορίας ζεστού νερού
 • Αυτόματη εκκίνηση αν υπάρξει αδυναμία στην τάση τροφοδοσίας

kafstiras_ofire-Ε+Ecofire E+ 16KW, 24KW

 • Υψηλή απόδοση> 96%
 • Αυτόματη ανάφλεξη
 • κινητή σχάρα
 • κεραμική εστία
 • Ρυθμιστής με οθόνη γραφικών
 • Αντλία ελέγχου Κεντρικής θέρμανσης και κυκλοφορίας  ζεστού νερού
 • Αυτόματη εκκίνηση αν υπάρξει αδυναμία τροφοδοσίας
     Λόγω της χρήσης της κινητής σχάρα και της κεραμικής εστίας, ο καυστήρας πέλλετ Ecofire E+ καθιστά δυνατή την επίτευξη της υψηλότερης απόδοσης καύσης. Ο ECOFIRE E + είναι έτσι σχεδιασμένος για να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος λειτουργίας.  Έχει επίσης κάθετη εστία και γι’αυτό ταιριάζει απόλυτα για εγκατάσταση σε λέβητες στερεών καυσίμων.

Οικονομία

Ο καυστήρας πέλλετ ECOFIRE E + ξεκινά τη λειτουργία του σε ελάχιστη ισχύ και στη συνέχεια μεταβαίνει αυτόματα σε υψηλότερη ισχύ όταν η ζήτηση θερμότητας αυξάνεται. Ο ECOFIRE E + τροφοδοτεί σε μικρές δόσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλιστεί σταθερή τη φλόγα και ένα πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Άνεση στη χρήση

Ο ECOFIRE E + έχει κινητή σχάρα που αφαιρεί αυτόματα την τέφρα που συλλέγεται στην εστία. Επίσης έχει αυτόματο σύστημα ανάφλεξης, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών θέρμανσης και ανιχνευτή φλόγα. Ο καυστήρας ξεκινά γρήγορα όταν απαιτείται θερμότητα και σβήνει αυτόματα όταν ο χώρος και το νερό θερμαίνεται. Είναι εξοπλισμένος με ρυθμιστή και γραφική απεικόνιση εξασφαλίζοντας απλή και άνετη λειτουργία. Ελέγχει επίσης την λειτουργία του λέβητα ή του κεντρικού κυκλοφορητή θέρμανσης. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με ένα θερμοστάτη χώρου.

Οικολογία

Ο καυστήρας ECOFIRE E + έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από Τεχνολογικό Ινστιτούτο στο Aarhus της Δανίας και πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο καυστήρας εγκαθίσταται στο λέβητα και μπορεί να επιτύχει απόδοση άνω του 96%.

Ασφάλεια

Η γρήγορη και οικονομική ανάφλεξη με κεραμικό αναφλεκτήρα εξαλείφει τον κίνδυνο συλλογής καυσαερίων στο λέβητα και την ανάφλεξη με εκρηκτική δύναμη (ένα πρόβλημα που έχουν αρκετοί καυστήρες pellet). Η φλόγα ανεβαίνει αργά και σταδιακά. Η θερμοκρασία στον καυστήρα και στο σωλήνα που πέφτει ο πέλλετ, ελέγχεται και η φλόγα παρακολουθείται από ένα φωτοκύτταρο.

Αξιοπιστία

Ο σχεδιασμός του καυστήρα ECOFIRE E+ εξασφαλίζει πολλά χρόνια λειτουργίας, λόγω της χρήσης των φύλλων χάλυβα με ανθεκτικό χρώμιο υψηλής ποιότητας θερμότητας. Είναι εξοπλισμένοι με το αυτόματο σύστημα ανάφλεξης, το οποίο περιλαμβάνει  υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό κεραμικό στοιχείο που καλύπτεται από την εγγύηση για 10 000 κύκλους ανάφλεξης.

kafstiras_Ecofire-E1Ecofire E1 16KW,24KW,32KW 40KW 60Ecofire & E2 80KW, 100KW, 150KW

 • Υψηλή απόδοση> 94%
 • Αυτόματη ανάφλεξη
 • Τροφοδότης για την εισαγωγή pellet στην εστία και αφαίρεση της τέφρας
 • Στιβαρή κατασκευή από χοντρό ανθεκτικό υλικό στη θερμότητα με φύλλο 4 χιλιοστών
 • Ρυθμιστής με οθόνη γραφικών
 • Αντλία ελέγχου Κεντρικής θέρμανσης και κυκλοφορίας  ζεστού νερού
 • Αυτόματη εκκίνηση κατόπιν αδυναμίας  τροφοδοσίας

Οι καυστήρες ECOFIRE Ε1 και Ε2 είναι από τους πιο δημοφιλείς  καυστήρες pellet στην Ευρώπη. Οι  ECOFIRE Ε1 και Ε2 είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Έχουν  οριζόντια εστία και γι’ αυτό το λόγο  μπορούν  να τοποθετηθούν εύκολα  σε κάθε λέβητα.

Οικονομία

Οι καυστήρες ECOFIRE E1+E2 ξεκινούν από λειτουργία χαμηλής ισχύος. Αυτόματα ανεβάζουν την ισχύ τους όταν απαιτούνται μεγαλύτερα ποσά θερμότητας. Επίσης τροφοδοτεί με μικρές δόσεις πέλλετ σε σύντομα χρονικά διαστήματα για εξασφαλίσει σταθερή καύση και ένα πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Άνεση στη χρήση

Οι καυστήρες ECOFIRE Ε1+Ε2 έχουν μια μοναδική λειτουργία που ανιχνεύει αυτόματα εάν η απαίτηση θερμότητας έχει αυξηθεί.  Έχουν  αυτόματο σύστημα ανάφλεξης, που συμπεριλαμβάνει κεραμική  θερμάστρα και ανιχνευτή φλόγας. Ο καυστήρας ξεκινά γρήγορα όταν απαιτείται θερμότητα και σβήνει αυτόματα όταν ο χώρος και το νερό θερμαίνεται. Οι καυστήρες pellet ECOFIRE Ε1+Ε2 είναι εξοπλισμένοι με ρυθμιστή και γραφικές απεικονίσεις εξασφαλίζοντας στο χρήστη απλή και άνετη λειτουργία. Ελέγχουν την λειτουργία του λέβητα ή της κεντρικής θέρμανσης. Η λειτουργία του καυστήρα πέλλετ και η άνετη χρήση του μπορεί να συγκριθεί με τη λειτουργία του καυστήρα πετρελαίου.

Οικολογία

Οι καυστήρες ECOFIRE Ε1+Ε2 έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από DBI Gastechnologisches Ινστιτούτο στη Δρέσδη της Γερμανίας και πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι καυστήρες εγκαθίσταται στο λέβητα και μπορούν να επιτύχουν απόδοση άνω του 94%.

Ασφάλεια

Η γρήγορη και οικονομική ανάφλεξη με κεραμικό αναφλεκτήρα εξαλείφει τον κίνδυνο συλλογής καυσαερίων στο λέβητα και την ανάφλεξη με εκρηκτική δύναμη (ένα πρόβλημα που έχουν αρκετοί καυστήρες pellet). Η φλόγα ανεβαίνει αργά και σταδιακά. Η θερμοκρασία στον καυστήρα και στο σωλήνα που πέφτει ο πέλλετ, ελέγχεται και η φλόγα παρακολουθείται από ένα φωτοκύτταρο.

Αξιοπιστία

Ο σχεδιασμός των καυστήρων ECOFIRE E1+E2 εξασφαλίζει πολλά χρόνια λειτουργίας, λόγω της χρήσης των φύλλων χάλυβα με ανθεκτικό χρωμίο υψηλής ποιότητας θερμότητας. Είναι εξοπλισμένοι με το αυτόματο σύστημα ανάφλεξης, το οποίο περιλαμβάνει  υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό κεραμικό στοιχείο που καλύπτεται από την εγγύηση για 10 000 κύκλους ανάφλεξης.

controller

Ηλεκτρονική μονάδα

Εύκολος χειρισμός, πολλές ρυθμίσεις και δυνατότητες στη χρήση

Μεγάλη ποικιλία σε επιλεγμένους λέβητες και καυστήρες pellet & βιομάζας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε, με λεπτομέρεια, για τις προοπτικές και τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών