Γαία Βιομάζα  Δύναμη εξέλιξης!

Οι μεγάλες καινοτομίες γεννιούνται σε καιρούς κρίσης.

Γαία Βιομάζα 5483e331a9bace540b3a2478fc014e25_XLΗ Γαία Βιομάζα,  μια νέα δύναμη εξέλιξης, δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης και βιοκαυσίμου. Ξεκινώντας από τον χώρο της αρτοποιίας κατέκτησε γρήγορα ηγετική θέση στην αγορά, με πάνω από 150 ευχαριστημένους πελάτες αρτοποιούς, χαράσσοντας έτσι την πορεία της με σκοπό πάντα την ικανοποίηση των πελατών της. Η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η 24ωρη τεχνική υποστήριξη είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που οδήγησαν την εταιρεία μας, στην κορυφή.

Η Γαία Βιομάζα δίνει οικονομικές λύσεις στο χώρο της θέρμανσης πολυκατοικιών – μονοκατοικιών – επαγγελματικών κτιρίων – αρτοποιείων – κολυμβητηρίων – εργοστασίων – θερμοκηπίων – ξηραντηρίων καπνού. Ερευνώντας καθημερινά τις ανάγκες της αγοράς, σχεδιάζουμε νέα καινοτόμα προϊόντα που θα καλύψουν στο 100% τους καταναλωτές με φθηνότερη οικολογική ενέργεια.

Σήμερα η Γαία Βιομάζα κατασκευάζει  το  δικό της  πρωτοποριακό λέβητα-καυστήρα πέλλετ Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα έρθει να προστεθεί στα προϊόντα της  δίνοντάς σας ακόμα μία επιλογή.

Οι τιμές που αναφέρονται στα Videos έχουν αλλάξει και πλέον είναι κατά πολύ χαμηλότερες.
Για ακριβείς πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω mail, ή τηλεφωνήστε στο210.5444238 & 210.5444318

Service

Το σέρβις των μηχανημάτων (καυστήρων, λεβήτων κ.α. είναι απαραίτητο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό όχι μόνο την αποφυγή βλαβών αλλά και τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία τους που έχει ως αποτέλεσμα την οικονομικότερη λειτουργία των μηχανημάτων. Ο έλεγχος του μηχανήματος περιοδικά μπορεί να συντελέσει στην πρόληψη κάποιας ζημιάς και την επιδιόρθωσή της κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό κυρίως αν πρόκειται για μηχάνημα επαγγελματικής χρήσης.

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

  • Παρέχουμε εγκατάσταση καυστήρων πέλλετ για επαγγελματική αλλά και για οικιακή χρήση (εξειδίκευση σε αρτοκλιβάνους)
  • Σέρβις σε μηχανήματα, σόμπες και λέβητες
  • Καθαρισμός καμινάδων
  • Επισκευές πυραγωγίων
  • Επισκευή ατμών
  • Ρύθμιση μηχανημάτων (καυστήρες-σόμπες)
  • Παροχή ανταλλακτικών
  • 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση με σκοπό τη διευκόλυνση τον επαγγελματιών
  • Η παροχή των προαναφερόμενων γίνεται στο Ν. Αττικής καθώς και σε όλη την Ελλάδα.